Bestel eenvoudig online je Terschelling producten. NU gratis verzending op Terschelling!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Souvenirs / Woonaccessoires / Tegeltje Drenkelingenhuisje | Recycled Lines
Tegeltje Drenkelingenhuisje | Recycled Lines Tegeltje Drenkelingenhuisje | Recycled Lines Tegeltje Drenkelingenhuisje | Recycled Lines Tegeltje Drenkelingenhuisje | Recycled Lines
Tegeltje Drenkelingenhuisje | Recycled Lines Tegeltje Drenkelingenhuisje | Recycled Lines Tegeltje Drenkelingenhuisje | Recycled Lines Tegeltje Drenkelingenhuisje | Recycled Lines
Tegeltje Drenkelingenhuisje | Recycled Lines
Fine line art op recycled plastic, inclusief ophangbevestiging

Standaard levertijd

2 werkdagen

€ 24,95
Prijs per stuk
Variatie: Tegeltje Drenkelingenhuisje | Recycled Lines
Aantal: 
Bestellen
 

100% gerecycled plastic tegels
- Afmeting: 9 x 9 cm 
- 30
 gram gerecycled plastic
Met de hand gezette illustratie
Inclusief ophanghaakje

Dit product is onderdeel van de collectie ‘Recycled Lines’ van Studio Tosca. Recycled Lines is een duurzame kunstcollectie met fine line art op gerecycled plastic in plaats van papier. Het is een samenwerking tussen Stichting De Jut Fabriek Terschelling en Studio Tosca. Met iedere tegel help je om het strand van Terschelling en daarmee de wereld een stukje plastic-vrijer te maken! 

Op Terschelling zijn de gevolgen van het wereldwijde plastic-gebruik goed zichtbaar. Door het zien van al het plastic dat constant aanspoelt op het eiland is de collectie ontstaan. Stichting De Jut Fabriek Terschelling recycled het plastic en maakt er platen en tegels van. Studio Tosca zet er vervolgens een fine line artwork op. 

De opbrengst van deze producten investeert Stichting De Jut Fabriek Terschelling in nieuwe verwerking-, schoonmaak- en scheidingsprocessen. Het doel: het eiland plastic-vrijer maken én het gesprek over ‘het beter zorgen voor onze aarde’ op gang brengen. Een artwork met een dubbele functie dus. 

Ook verkrijgbaar met de afbeelding van de Brandaris. 

 

Over ons

Het VVV-informatiekantoor is gelegen tegenover de veerhaven aan de kade. Hier kun je terecht voor algemene informatie over Terschelling, voor wandel- en fietsroutes, voor het boeken van excursies en accommodaties maar ook voor leuke souvenirs en voor het opladen van de OV-chipcard. Bestel je producten ook via onze webshop.

Adres

Stichting VVV Terschelling
Willem Barentszkade 19a
8881 BC West-Terschelling
KvK-nummer: 41000387
Voor vragen:
info@vvvterschelling.nl
+31(0)562-443000
ma. t/m vrij. 09:00-17:00
za. en zo. 11:00-16:00 uur 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies