Bestel eenvoudig online je Terschelling producten. NU gratis verzending op Terschelling!
0
Winkelwagen
€ 0,00
Souvenirs / Spellen / Outdoor Escape Game Terschelling
Outdoor Escape Game Terschelling
Outdoor Escape Game Terschelling
Speel deze spannende historische missie op Terschelling op je Smartphone en ontrafel het mysterie van het geheime goud van de Lutine.

Standaard levertijd

2 werkdagen

€ 29,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Met deze spannende outdoor escape game beleef je met elkaar, je gezin, familie of vrienden, een gegarandeerd gezellige, spannende activiteit op Terschelling. Het spel is een combinatie van een speurtocht, puzzelen, wandelen en vragen beantwoorden. 


Het pakket bevat:

  • Envelop met sleutel

  • Entreebewijs met gebruikersnaam en wachtwoord (minimaal 1 jaar geldig)

  • Oude ansichtkaart van West-Terschelling met instructies op de achterkant

  • Notitieboekje met pen

Het spel is genaamd "Het geheime goud van de Lutine" en vindt plaats in het jaar 1799. Het verhaal gaat over een arme strandjutter, die een kistje vindt met drie goudstaven, afkomstig van de Lutine. Hij wil daarmee de armoede op het eiland bestrijden, maar daarvoor moet hij de goudstaven eerst van het eiland zien te krijgen. Door onderweg puzzels op te lossen, vragen te beantwoorden en te speuren in en rond West-Terschelling, moet een gezelschap (2 tot 5 personen per team) proberen om de geheime locatie te ontdekken waar de goudstaven naartoe moeten. Deze missie kan wandelend in ca. 2 tot maximaal 2,5 uur voltooid worden. 
 
Het spel is zonder begeleiding te spelen via een App op een smartphone op ieder gewenst moment (voorwaarde is dat je het op Terschelling zelf (West-Terschelling) speelt)! Het is een hele leuke manier om kennis te maken met de geschiedenis, verhalen en bezienswaardigheden van Terschelling en West-Terschelling in het bijzonder. Er loopt tijdens het spel een klok terug vanaf 2,5 uur. Net zoals bij een escape room, is de missie voorbij als de tijd om is. De geheime locatie blijft dan een mysterie.

Je voert deze missie uit op West-Terschelling (start is ter hoogte van de VVV Terschelling). De code is eenmalig geldig. Zorg voor een voldoende opgeladen smartphone. Minimum leeftijd is 10 jaar. Geschikt voor 2 tot 5 personen.
 

 

Over ons

Het VVV-informatiekantoor is gelegen tegenover de veerhaven aan de kade. Hier kun je terecht voor algemene informatie over Terschelling, voor wandel- en fietsroutes, voor het boeken van excursies en accommodaties maar ook voor leuke souvenirs en voor het opladen van de OV-chipcard. Bestel je producten ook via onze webshop.

Adres

Stichting VVV Terschelling
Willem Barentszkade 19a
8881 BC West-Terschelling
KvK-nummer: 41000387
Voor vragen:
info@vvvterschelling.nl
+31(0)562-443000
ma. t/m vrij. 09:00-17:00
za. en zo. 11:00-16:00 uur 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.