Bestel eenvoudig online je Terschelling producten. NU gratis verzending op Terschelling!
0
Winkelwagen
€ 0,00
De Wadden | Ruben Smit
De Wadden | Ruben Smit
Natuurgids met hotspots van de Waddeneilanden.

Standaard levertijd

2 werkdagen

€ 19,90
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

DE WADDEN is een rijk geïllustreerde natuurgids van de bekende filmmaker en fotograaf Ruben Smit. Met zijn spectaculaire fotografie toont Smit de schoonheid van het wad en neemt hij de lezer mee naar plaatsen waar je unieke natuurervaringen op kunt doen.

Ruben Smit neemt de lezer mee naar zijn favoriete plaatsen op de vijf Nederlandse Waddeneilanden en aan de Friese, Groningse en Noord-Hollandse waddenkust. Per regio behandelt hij drie tot vier hotspots, waar je gemakkelijk per fiets of auto kunt komen. Met al zijn ervaring als filmer in gebied laat hij de plekken zien met de mooiste zonsondergangen en onverwachte krekenlandschappen. Smit brengt je naar plekken waar je het geluid van het eb kunt horen en waar je de vogelrijke duinen en stranden kunt bekijken. Aan het begin van elk hoofdstuk staan pictogrammen die helpen bij de voorbereiding van het bezoek. Aan de hand van kaartjes, beschrijvingen en spectaculaire fotografie laat hij zien hoe en waar je dit geweldige gebied, aangewezen als Unesco Werelderfgoed, het beste kunt ervaren.

Paperback / 160 pagina's 

Over ons

Het VVV-informatiekantoor is gelegen tegenover de veerhaven aan de kade. Hier kun je terecht voor algemene informatie over Terschelling, voor wandel- en fietsroutes, voor het boeken van excursies en accommodaties maar ook voor leuke souvenirs en voor het opladen van de OV-chipcard. Bestel je producten ook via onze webshop.

Adres

Stichting VVV Terschelling
Willem Barentszkade 19a
8881 BC West-Terschelling
KvK-nummer: 41000387
Voor vragen:
info@vvvterschelling.nl
+31(0)562-443000
ma. t/m vrij. 09:00-17:00
za. en zo. 11:00-16:00 uur 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies